Info

Om oss

Jag som äger och driver Westers Elektriska AB heter Morgan Wester och jag har jobbat som elektriker på heltid sedan 2007. Efter 10 år som anställd bestämde jag mig för att jag ville starta eget, 2017 tog jag min allmänna behörighet och blev certifierad av elsäkerhetsverket med alla de delar som krävs för att få driva eget. Jag valde sedan att jobba kvar som anställd i ytterligare tre år men våren 2020 så drog jag igång Westers elektriska AB.

Westers Elektriska AB startades 2018 men började drivas aktivt från och med våren 2020. På Westers elektriska AB strävar vi efter att alla våra kunder ska vara nöjda med det arbete som vi utfört, vi har som mål att varje kund ska vilja rekommendera oss till andra och göra det med glädje. Redan idag har vi återkommande kunder både i företagskunder och privatpersoner, ett förtroende som vi värnar om och ett kvitto på att vår filosofi om att den nöjda kunden ska vara i fokus fungerar. Westers elektriska AB är registrerade för F-skatt.

Tjänster

Westers elektriska AB erbjuder tjänster som riktar sig både till företag och privatpersoner och vi jobbar med alla typer av elinstallationer. Vi gör installationer i bostäder och kontorsmiljöer anpassade efter gällande regelverk. Vi gör även installationer utomhus som exempelvis laddstolpar för elbil och utomhusbelysning.